O nama

S druge strane portala izrekeicitati.com nalazi se nekoliko ljudi koji svoje slobodno vrijeme provode čitajući i prikupljajući mudre misli, izreke, citate i poslovice.

Svakodnevno iščitavanje prekrasnih mudrih misli smo željeli podijeliti sa svim zainteresiranim ljudima na području ExYu, a i šire što smo pokretanjem ovog portala izreka i citata i učinili.

Izuzetno nam je važno naglasiti da mi koji radimo na ovom portalu ne ocjenjujemo ljude na osnovu rase, spola, nacionalnosti ili religije nego isključivo želimo dijeliti emocije koje su glavni pokretač u svim našim aktivnostima bez obzira na naše opredjeljenje, ali također želimo poticati ljude na razmišljanje.

Na našim web stranicama možete pronaći zaista veliku riznicu mudrih misli, izreka i citata koje smo pokušali sortirati u kategorije kako bi lakše pronašli misao koja Vama odgovara bez obzira na trenutno emotivno stanje u kojem se nalazite (veseli, zaljubljeni, tužni...) jer za svakoga postoji ponešto.

Takoder želimo pozvati sve naše posjetitelje na aktivno sudjelovanje u razvoju ove web stranice te ukoliko imate bilo kakav prijedlog i ideju da nas kontaktirate putem e-maila info@izrekeicitati.com

Naravno, s razvojem projekta izrekeicitati.com ćemo širiti našu riznicu mudrosti kako bi svi bili zadovoljni, a svakodnevnim radom i uz Vašu pomoć želimo biti nepresušan izvor izreka, citata i misli koje nas potiču na razmišljanje.

Radujemo se Vašoj suradnji i veselimo se svakom Vašem dolasku...

Vaše izrekeicitati.com